sidhuvud_mobil

En sån dag...

Vi började tidigt igår morse med en företagarfrukost. Åke var med och visade sig från sin bästa sida. Han fick många fina erbjudanden om uppställningsplatser under sommaren. Och vi skulle få följa med! Sen tuffade ekipaget vidare till centrum där vi hade en toppenbra arbetsdag. Det är så fantastiskt kul att få träffa så mycket härliga människor som kikar in till oss! Efter jobbet bestämde sig Camilla och Åke för att hänga kvar i Leksand på lite AW.

Jag som väl börjar bli lite till åren kommen kände att en hemmakväll lockade mer. Ett litet besök i mataffären krävdes dock först. Väl därinne körde det ihop sig rejält ganska på en gång. Hade nån idé om att det var en sån där typisk matjessillkväll ikväll och tänkte då i min enfald att man går in, hämtar matjessill, går ut. Icke!!! Alltså hur många olika sorter finns det??? Jag som trodde att jag jobbat bort den där f-bannade veligheten insåg snabbt att jag var tillbaka på ruta ett...Nu var goda råd dyra! Slutade med att vi igår kväll hade en matjesillprovning. Kan ju tyckas lite märkligt och många kanske frågar sig: ” Finns det såna?” Hade nog själv reagerat likadant om ni frågat mig igår eftermiddag men nu finns det definitivt! Vad gör man inte för att slippa kallas velig...vill hellre se mig som nytänkande!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln