sidhuvud_mobil

Och vinnaren är...

Om du för en sekund tror att vi är två hysterisk glömska kvinnor i våra bästa år. Om du tror att det är så yrt där upp i skallen att varje amerikansk tornadojägare satt sig på första bästa plan till Sverige för att ta reda på vad som gett utslag på deras högteknologiska utrustning. Om du tror att vi glömt att vi lovat en utlottning för er som handlade av oss under den rullande butikens premiärhelg. Ja, då har du alldeles rätt!

Den där lottningen har helt hänsynslöst placerat sig väldigt långt bak i minnesbanken. Inte med flit, inte alls, det är bara det att efter all uppståndelse som blev gick just den tanken och bäddade ner sig längst bak i en nybäddad queensize säng så fort den helgen var överstökad. Visst har den knackat på ibland och gjort sig påmind men den har så klart passat på mitt i en dramatisk rödljus-vänstersväng med tutande bilar bakom och män med barnvagnar på övergångsstället framför. Innan nästa korsningssituation har den återigen varit som bortblåst!

MEN nu har det äntligen hänt! Strängt övervakad av familjemedlemmar hölls idag den högtidliga dragningen och på lappen stod det *trumvirvel* ANNA NYGÅRDS! Stort grattis säger Cilla & Camilla.

Etiketter: tävling vrålåke

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln