sidhuvud_mobil

Om gurka och GDPR

Igår hann vi hänga lite jag och Gurra! Jag tog med honom ut på altanen där vi spenderade lite kvalitetstid tillsammans. Vi, eller kanske mest jag, berättade om en massa spännande saker. Till exempel DPG... GRP... GRR... GDPR och sånt. Jag förklarade att vi inte har så mycket personuppgifter lagrade ännu, mest adress, telefonnummer och mail till våra webshopskunder och det är liksom helt OK eftersom det ingår i själva avtalet mellan oss att kunna skicka de varor de beställt. Jag nämnde också att vi förvarar detta säkert, inte delar med oss av uppgifterna och att vem som helst kan fråga oss vad vi har lagrat om dem och till och med be om att få det raderat. Sen laddade vi ner en app som kan tyda fågelläten, tänkte att jag skulle tjäna lite poäng som god gurkfarmor eftersom jag uppenbarligen misslyckats inom det området med mina barn.
Etiketter: gurka fåglar gdpr

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln