sidhuvud_mobil

Mus eller inte mus?

Det som verkade bli en alldeles vanlig morgonskjuts till skolor och förskola en alldeles vanlig fredagsmorgon blev plötsligt inte så himla vanlig. Sekunder efter att tonårsdottern avlämnats vid sin skola (tack gode gud för det) så utbrister femåringen att en liten mus smet ner under golvet i bilen! Vi har en sån där bil där det går att fälla ner alla säten i golvet så med uppfällda stolar finns det synnerligen god plats för både möss och antagligen en hel grävling om man skulle vilja. Efter det följde en grundlig utfrågning av vittnen och i mitt huvud en enastående tankeverksamhet i form av sannolikhetsteorier. Sjuåringen som först inte sett något alls ändrade plötsligt sin version väl införstådd att det här nog skulle bli resans enda happening och höll till fullo med brorsan i beskrivningar av färg, form och storlek. Utan att jag egentligen ville det tog möjligheten att det faktisk fanns en liten gnagare under golvet överhanden och ungefär samtidigt insåg jag att det nog skulle vara synnerligen enkelt för en mus att slinka in i mina för dagen väl slappa haremsbyxor! Väl hemkommen kunde jag äntligen koppla av och konstatera att det som sig bör (i mitt fall) endast förekom en mus i brallorna! Det är fredag gott folk och solen verkar hänga med även idag. Glad är jag att nästa biltur gick medelst Åke och i skrivande stund står vi med trappen nedfälld på Coop-parkeringen i Leksand. Välkommen hit och hälsa på!

Etiketter: vrålåke mus

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln