sidhuvud_mobil

Windows 2.0

I början av utbyggnadsprocessen sittar man där på fönsterfabrikens kontor med fingret nere i tabellens nedersta högra hörn. Där står det XL gånger XXL och man frågar försiktigt om det går att möjligen få ännu större fönster. Vi vill gärna släppa in så mycket dagsljus som möjligt förklarar man för försäljaren med bonusbaserad lönesättning. Naturligtvis säger säljaren och försöker dölja att tankarna befinner sig någonstans i Spanien eller kanske äntligen i Thailand. Att man sen inte bara nöjer sig med en vägg utan två är ett fenomenalt exempel på kortsiktigt tänkande. När väl bygget är klart och inbott ett par år inser man att solfan gör sig allra bäst utomhus både vad gäller ljus och värme. Att tvätta dom ska vi inte prata om!

Vaknade denna nationaldag och hade ingen aning om att det var den stora fönstertvättardagen. Medan de andra fortfarande åt frukost började det omedvetna plötsligt leta fram lite svampar, fönsterputsmedel och en gul Kärcher som trots några år på nacken ser ut att vara i nyskick. Det blev ett litet test på det minsta fönstret, mest bara för att se om det verkligen behövdes. Resultatet borde man kunnat räkna ut genom ren tankekraft då det nog var minst två år sedan sist. Dessutom blev det liksom så att resten av fönstren såg om möjligt ännu skitigare ut nu när det fanns något att jämföra med. Fanns inget annat än att fortsätta.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln