sidhuvud_mobil

Retromiddag

Brukar ni också göra en ros om ni råkar få smördeg över när ni gör smördegsinbakad fläskfilé? Jaså, ni slutade göra den rätten redan 1992! För min del är det nog faktiskt första gången. Fick lov att googla recept på själva inbakningen och när jag ändå befann mig på internet sökte jag även på säkerhetsbestämmelser angående uppmärkning av stora fönsterpartier. I flera år har inte den minsta småfågel flugit in i våra fönster men efter den plötsliga fönsterputsardagen förra veckan har två små pippisar fått sätta livet till. Jag fattar att nu att mina fönster i fågelvärlden nog klassificerats som vägg under lång tid och att förvirringen är total. Den här insikten kan komma att spela roll i huruvida jag tänker tvätta resterande fönster. Man vill ju inte ställa till det tänker jag!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln