sidhuvud_mobil

Andas in. Andas ut. Repetera.

I en högst olycksalig kombination av allergi, astma, snuva och hosta har jag på läkares inrådan blivit ombedd att ligga så still som möjligt idag och fokusera på ett andetag i taget. Så här ligger jag i TV-soffan med bricanyl och ingefärashot inom en armlängds avstånd och inser att just den här ordinationen hade en halv nation kunnat hugga av ett lillfinger för just idag. Men som tröst kan jag meddela att dagens 14:00-avsnitt av konditorskolan inte var så spännande, ni missade inget mer än några under tidspress halvsneda fondantrosetter och ett par usla spritsrosor.

Det är svårt att ligga still även om det i stort sett är det enda man klarar av men just ligger allt fokus på att allt ska rätta till sig så pass att vi tar oss till Falun i morgon. Fullt utrustade med kolasås och alvedon. :-)

Etiketter: kolasås vrålåke

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln