sidhuvud_mobil

One of a kind...

Det blåste i Falun igår! Så ända in i baljan blåste det! Det var något vi insåg redan från början men på något oföklarligt sätt tog de blonda hårstråna makten över de grå och i sedvanlig ordning ställde vi ut vår maffiga femarmade kandelaber. Vi brukar göra det eftersom det ser så vansinnigt hemtrevligt ut och eftetsom det visat sig vara ett smart drag ur försäljningssynpunkt. Hur som helst är den fyrarmad nu! Det såg stormby nummer två till! Första insikten var ganska nedslående men eftersom den ändå inte kunde stå kvar ute och se helt amputerad ut omvändes allt plötsligt till en känsla av glädje. Nu passar den alldeles utmärkt mot väggen i en illa tilltagen rullande butikslokal.

Stort tack alla som kom och hälsade på, jättetrevlig dag. Och missade man chansen så står en ny för dörren redan på måndag (25/6) då vi är tillbaka på Fisktorget! Men idag Leksand! :-)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln