sidhuvud_mobil

One of a kind...

Det blåste i Falun igår! Så ända in i baljan blåste det! Det var något vi insåg redan från början men på något oföklarligt sätt tog de blonda hårstråna makten över de grå och i sedvanlig ordning ställde vi ut vår maffiga femarmade kandelaber. Vi brukar göra det eftersom det ser så vansinnigt hemtrevligt ut och eftetsom det visat sig vara ett smart drag ur försäljningssynpunkt. Hur som helst är den fyrarmad nu! Det såg stormby nummer två till! Första insikten var ganska nedslående men eftersom den ändå inte kunde stå kvar ute och se helt amputerad ut omvändes allt plötsligt till en känsla av glädje. Nu passar den alldeles utmärkt mot väggen i en illa tilltagen rullande butikslokal.

Stort tack alla som kom och hälsade på, jättetrevlig dag. Och missade man chansen så står en ny för dörren redan på måndag (25/6) då vi är tillbaka på Fisktorget! Men idag Leksand! :-)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln