sidhuvud_mobil

Lilla Maja

Då var båtsäsongen igång igen! I år i en betydligt mindre båt än familjen är van med. Eftersom vi blev toksugna på husvagn förra året såldes båten å en ”annan” Hobby inhandlades. Båtsuget försvann dock inte så en liten sådan skulle vi såklart ha. Visste dock inta alls vad man skulle köpa men det löste sig av sig självt. Plötsligt dök hon bara upp, lilla Maja! Maja är en liten gullig dam i sin bästa ålder, född någon gång på 70-talet om jag får gissa. Ska jag vara ärlig har jag inte vågat fråga henne. Vilken dam vill prata om sånt? Å precis som med mig så finns det såklart endel skavanker men i det stora hela funkar det mesta. En del spackel och täckfärg behövs lite här och där för att hon ska glänsa och det har vi väl också gemensamt...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln