sidhuvud_mobil

Spara på bubblorna

När vi i begynnelsen skulle sätta ett sortiment i Cilla & Camillas internetaffär sneglade vi som hastigast på flaskförslutare. Grundat på vår egen erfarenhet bestämde vi snabbt att det nog aldrig kan bli en storsäljare. Det har visat sig att ni har betydligt bättre karaktär än oss så därför kan vi numera erbjuda både vinförslutare och champagneförslutare. Båda är utrustade med vakuumpump som gör att drycken håller ännu bättre även om den skulle råka bli stående några dagar. Champagneförslutaren har dessutom en liten funktion där man kan ställa in det datum man öppnade flaskan. Välkommen in i webshopen eller se och testa IRL i vår rullande butik. Nästa stopp är Roliga Torsda’n i Leksand 5 juli.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln