sidhuvud_mobil

Spara på bubblorna

När vi i begynnelsen skulle sätta ett sortiment i Cilla & Camillas internetaffär sneglade vi som hastigast på flaskförslutare. Grundat på vår egen erfarenhet bestämde vi snabbt att det nog aldrig kan bli en storsäljare. Det har visat sig att ni har betydligt bättre karaktär än oss så därför kan vi numera erbjuda både vinförslutare och champagneförslutare. Båda är utrustade med vakuumpump som gör att drycken håller ännu bättre även om den skulle råka bli stående några dagar. Champagneförslutaren har dessutom en liten funktion där man kan ställa in det datum man öppnade flaskan. Välkommen in i webshopen eller se och testa IRL i vår rullande butik. Nästa stopp är Roliga Torsda’n i Leksand 5 juli.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln