sidhuvud_mobil

Allsång i soffan...

Tänk att ett helt vanligt Allsång på Skansen kan få en att inse att man är gammal...på riktigt! Började lite trivsamt med att vi skulle playa det där lättsamma och trevliga tv-programmet och varva ner med en kopp the. Redan där kan man börja ana oråd! En timme senare inser jag att vi passerat övre medelåldern med råge, i alla fall mentalt! 
Allt började med en hiphop-låt...ljudet sänktes med automatik av Patriks högerhand. Tror faktiskt inte ens han var medveten om det. 30 sekunder senare hade pekfingret hittat ”spolaframknappen”. Tror även här det var omedvetet... det lustiga var att jag i tankarna var helt med på förloppet. När det spolats fram till nästa låt och Sanna presenterar ”Gå upp och pröva dina vingar” utbrister Patrik: -Jaaaa!!! Den är bra! Till min stora förvåning håller jag med! Sen gapar vi glatt med i sången! När lärde vi oss den? Har jag ens hört den förut? Det blir ju inte bättre av att vi nästan är i extas när Lasse Berghagen kliver upp på scenen och drar av den där oerhört trallvänliga ”En kväll i juni” Fan också!!!

Etiketter: allsång

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln