sidhuvud_mobil

Satin-kamin

Det råder eldningsförbud i hela vårt län och det ska min uppsättning sänglinne vara väldigt glada för. De tämligen dyra påslakanen som inhandlades för ett par år sedan har aldrig riktigt levt upp till det de lovade. Skön satin av mycket hög kvalitet, svalt och lent mot kroppen. Bullshit! Första natten hemma i ett stekhett hus efter tre veckor i en nattsval båt och jag hade lätt lagt alltsammans i en hög ute på gräsmattan klockan 04:00 i morse och sjungit lägereldsvisor så grannarna fått något att fundera över. Eftersom favvo-uppsättningarna endera bor i båten eller åker torktumlare får det till kommande natt bli det det skönaste jag kunde hitta i linneskåpet. Jag kör Bamse och Pippi och maken får hålla till godo med Justin! ;-)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln