sidhuvud_mobil

Semesterminne #1

Ett helt vanligt besök på Clas Ohlson kan verkligen urarta rejält! Skulle bara in och köpa lite småsaker till husvagnen men det spårade ur redan vid entrén. Där stod nämligen en uppblåsbar kajak...

Både Patrik och jag gick igång på alla cylindrar (om nu människor kan det?) och började tokgranska den uppblåsta farkosten som om vi var riktiga kajakproffs. Det märkliga i hela situationen är att vi aldrig någonsin pratat om att vi ville ha en kajak... om nån bara fem minuter innan frågat hade vi nog enigt sagt nej. Nåja, en kort stund senare låg i alla fall en kajak inpackad i husvagnen och vi började fantisera om vad nästa oumbärliga köp kunde tänkas bli?!?!

Etiketter: sommar2018 kajak

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln