sidhuvud_mobil

Cykelvasan LIVE #4

Efter en punktering, skavsår där solen aldrig lyser och en ohälsosam mängd kedjehopp är nu hela #teamidomin i mål. Vi är ohyggligt stolta, mycket imponerade och rätt förvånade faktiskt (det sistnämnda sa vi inte högt). En underbar dag att följa och det är inte utan att man blir lite sugen. Redan i vintras började Cilla dilla om att vi kanske också skulle anmäla oss. Skärp dig sa jag då. Och det gjorde hon med imponerande hastighet.

Men visst har det kickat in ett litet sug att kanske skaffa sig sånna där snygga byxor med inbyggd vaddering. Fast i så fall kommer laget heta #cilla_camilla och inget annat. Nåja, vi får sova på saken så kanske det hela gått över redan i morgon.

Etiketter: cykelvasan #teamidomin

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln