sidhuvud_mobil

Cykelvasan LIVE #4

Efter en punktering, skavsår där solen aldrig lyser och en ohälsosam mängd kedjehopp är nu hela #teamidomin i mål. Vi är ohyggligt stolta, mycket imponerade och rätt förvånade faktiskt (det sistnämnda sa vi inte högt). En underbar dag att följa och det är inte utan att man blir lite sugen. Redan i vintras började Cilla dilla om att vi kanske också skulle anmäla oss. Skärp dig sa jag då. Och det gjorde hon med imponerande hastighet.

Men visst har det kickat in ett litet sug att kanske skaffa sig sånna där snygga byxor med inbyggd vaddering. Fast i så fall kommer laget heta #cilla_camilla och inget annat. Nåja, vi får sova på saken så kanske det hela gått över redan i morgon.

Etiketter: cykelvasan #teamidomin

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln