sidhuvud_mobil

Semesterminne #4

Av nån underlig anledning blev jag övertalad av damen i vårat ressällskap att följa med in på Ullared. Redan inne i entrén visade sig att hon var ett fullfjädrat ullaredproffs!!! Jag som lite sporadiskt traskat runt där en gång för några år sen fick en grundlig lektion direkt vid kundvagnarna hur man packar den med korgar. Jag som inte ens skulle ha en korg med mig in fick en mycket underlig blick efter föredraget och jag hörde hur hon mumlade ”du kommer ångra dig”. Hon visste inte hur rätt hon skulle få. Men det var allt annat än just korgen som jag senare ångrade.

Väl inne i butiken delade vi på oss och det var då h-vetet drog igång. Det fullkomligt kryllade av folk överallt och jag tappade både tids-och rumsuppfattning. Irrade förvirrad in på barnavdelningen och började direkt ana oråd...
Barnen skrek, papporna skrek på barnen, mammorna skrek på papporna för att de skrek på barnen. Å de som inte skrek av ilska skrek av förtjusning!!! Själv sprang jag runt som ett jagat rådjur i fullständig panik! Skickade ett sms till Patrik där det stod: Det är på riktigt heeeelt sinnessjukt här inne!!! Stanna utanför vad du än gör!!! Efter en stund ändrade smsen karaktär: Hjälp, jag hittat inte ut!!!

Det måste ju vara Ullareds affärsidé- lura in folk i butiken å se till att de inte hittar ut på åtminstone 2 timmar. Kallsvettig och i nån form av affekt rev jag tydligen åt mig lite prylar samtidigt som jag intalade mig själv att allt är heeeelt lugnt, det här går huuur bra som helst. Efter en evighet sammanstrålade jag med Inger. Ville ju såklart diskutera denna skräckupplevelse i tron att hon känt likadant, men icke!!! Hon fattade på allvar ingenting av det jag hasplade ur mig, nämnde till å med nåt om att det var ovanligt lugnt just idag!?!? Det var där och då jag bestämde mig, aldrig mera Ullared!!!

Etiketter: ullared

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln