sidhuvud_mobil

Semesterminne #5

Ja, jag vet att jag aldrig mer skulle sätta min fot på Ullared igen. Hur jag plötsligt ändå är där är för mig fortfarande en gåta!!! Börjar undra om inte Inger jobbar undercover för ledningen med att omvända helt hopplösa konsumenter till Ullaredsfans. Å hon är duktig...på riktigt! Med sin lugna övertalande stämma har hon fått hela min panikupplevelse från gårdagen att tona bort...Visst, paniken infann sig även idag men jag var lite mer förberedd den här gången. Å vi skulle ju bara komplettera med de där riktiga tokfynden som vi funderat på under natten. 2 timmar senare och 800 spänn fattigare var jag klar...man kan ju undra vem som är vinnaren i det här? All heder åt Ullaredskoncernen...puh!!!

Etiketter: ullared

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln