sidhuvud_mobil

Träningsresa?

Alltid, å då menar jag alltid, packar jag med mig träningskläder med den idén om att det ska bli härliga morgonpromenader och även en och annan kvällstur. Alltid, å då menar jag alltid, har jag fel!!!
Tiden finns liksom inte! Man sover för länge, det sitts och pratas för mycket, det är för varmt osv.
Idag vid lunchtid fick plötsligt Camillas telefon nog av latandet och deklarerade högt och tydligt att hon endast förbränt 25 kcal hittills. För en stund blev det helt tyst i sällskapet men sen kom vi glatt på att det måste va en bedrift i sig att prestera sååå lite på en halv dag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln