sidhuvud_mobil

Man vänjer sig så fort

Denna fredag vaknade vi lite omtumlade av väckarklockor som haft lika mycket semester som vi. Allt på grund av att det fanns en flygbuss vi tydligen skulle hinna med. Det absolut svåraste momentet idag blev att klippa bandet runt handleden. Trots att det är lite vasst i kanterna och att det faktiskt skavt lite grann på nätterna så var det med mycket blandade känslor vi lät receptionisten klippa den här navelsträngen. I morgon kommer det antagligen inte stå vinkylare fyllda med is och Cava-flaskor redan vid frukostbordet. Men se det gör ingenting för i morgon vankas det arbetsdag och det ser vi fram emot. Vi ser också fram emot att komma hem och kolla vad vi verkligen beställde på Formex precis innan resan. Alltså lite nyheter i lastbilen, hoppas vi ses på Kulturkalaset i Leksand lördag 1 september.

Etiketter: semester spanien

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln