sidhuvud_mobil

Spa-dag

I lördags när Åke och jag rullade hem från en fantastisk dag i Leksand fick jag plötsligt känslan av att nåt va på tok... Åke kändes lite nedstämd och trött och han skakade liksom till lite emellanåt. ”Herregud!!!” tänkte jag. ”Håller han på att bli sjuk? Feberfrossa? Eller kanske en liten släng av höstdepression?”

Snabbt tog jag ett beslut om att söndagen helhjärtat skulle vigas åt att pyssla om Åke, han skulle få en riktig SPA-dag. Sånt piggar ju upp vem som helst, resonerade jag förnuftigt med mig själv. Å om sanningen ska fram har vi nog inte ägnat så fasligt mycket tid till att pyssla om vår kära medarbetare på sistone utan mest glidit omkring själva i solen med ett glas bubbel i handen.

Lite skamsen skyndade jag mig ut på söndagsmorgonen med dammsugare, rengöringsspray och trasa och gnodde på så fingrarna blödde. Trots detta piggnade han inte till ett enda dugg! Det var helt enkelt bara att kalla in Samuel bildoktor för en konsultation. Han konstaterade snabbt att Åke hade ont i höger bromsskiva och att det behövde åtgärdas omedelbart. ”Gör vad som krävs!” gastade jag panikslaget, med ännu mer dåligt samvete för stackars Åke som behövt tuffa runt med värk.

Bromsskiva inhandlades och Åke blev opererad nu på eftermiddagen, han mår efter omständigheterna bra. Samuel bildoktor har friskförklarat Åke och vi kan äntligen andas ut!

Etiketter: vrålåke spa

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln