sidhuvud_mobil

Val?

Helgen närmar sig med stormsteg och det börjar blir dags att göra ett val. Det är återigen hög tid att bestämma sig för vilken väg man ska ta! Kan tyckas jobbigt att få lov att sparka igång hjärncellerna och använda den möjlighet man ändå tilldelats i detta valfrihetens demokratiska land och verkligen ta ett beslut om hur framtiden ska se ut. Vi har ännu inte bestämt oss och djupet i frågeställningen är aningen omtumlande. Även om man skulle välja fel kommer förhoppningsvis nya chanser att välja annorlunda men helst vill man ju att det ska kännas rätt varje gång. Och samtidigt finns det så mycket att välja på. Champagne, prosecco eller cava. Men det lutar åt Champagne! Jo, så får det bli. Vi väljer Champagne den här helgen!

Etiketter: bubbel

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln