sidhuvud_mobil

H1

Idag var Cilla & Camilla på datatrafikutbildning i Vansbro. Åke ville såklart också följa med å blev ju störtsur när vi förklarade att lastbilar inte var välkomna på föreläsningar. Vi försäkrade honom om att hans lastbilsspjutspetskompetens inte alls skulle komma till sin rätt under dagen och han gick tillslut motvilligt med på att stanna hemma.
Vi blev i alla fall fullproppade med nya insikter under dagen. För Camilla var väl en hel del ganska bekant men för mig öppnade sig en helt ny webvärld. Ska erkänna att jag vid några tillfällen funderade starkt på om inte Åke hade fattat mer än mig av det som sades. Huvudet fullständigt matades med ord som metataggar, crosslinking, ULR:er, H1 och H2. Men skam den som ger sig! Ju mer jag lyssnade desto mer föll på plats och plötsligt börjar man svänga sig med en massa nya ord som om man aldrig gjort annat! Har en liten föraning om att nattens drömmar kommer gå i sökmotorsoptimeringens tecken...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln