sidhuvud_mobil

Ettårsdag = rabatt

ettårsjubileum ettårsjubileum

Webshop, e-handelsbutik, internetaffär*, kärt barn har många namn. För exakt ett år sedan öppnade vi vår butik på nätet och många av er var med och firade detta på Gårdscafét i Leksand. Sedan dess har vi finslipat tekniken, utbudet, upplevelsen och inte minst fyllt på affärsmodellen med en rullande butik; Åke!

För att fira att blogg och webshop fyller år kör vi 10% rabatt på hela sortimentet just idag. Använd koden KUV4DZWU i kassan så dras rabatten av automatiskt. Bor du i eller har vägarna förbi Leksands kommun kan du kryssa i hämtas så sparar du på fraktkostnaden. Koden funkar fram till söndag kväll 23:30, 2018-10-28.

Det finns många härliga julklappar att checka av redan nu i vår webshop. Annars kanske vi ses på en julmarknad nära dig, kolla in kalendern för vår rullande butik.

Tack för era besök, ert engagemang och era hejarop vårt allra första år!

Kram Cilla & Camilla

* Internetaffär. Inte att förväxla med t.ex. match.com, tinder m. fl.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln