sidhuvud_mobil

Fredagsmys

Så kom den då äntligen!!! Dagen man väntat på hela veckan...fredag!!! Fredagsmys står på agendan. Det ska ätas god mat, avnjutas ett mustigt rött vin, sitta å mysas i soffan framför en spännande thriller minst fram till midnatt. 

Verklighet:
Maten är fantastisk, likaså vinet. Middagen är klar vid 20-tiden å då börjar det gäspas hejvilt från alla håll. Vi flyttar in i soffan och häller i oss kopiösa mängder kaffe i tron att det ska hjälpa att hålla sig vaken i alla fall till 23:00. Konstaterar snabbt att TV-tablån under kvällen inte kommer hjälpa till att hålla oss uppe. Vid 22-tiden är Sjöbergs hus nedsläckt och vi dunar in ungefär samma tid som man gör alla vardagskvällar. Minns att jag tänkte att imorgon ska vi i alla fall sova ut ordentligt! 05:57 vaknar man (som man gör alla vardagmornar) och kan inte sova en blund till...suck!!!

Etiketter: fredagsmys

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln