sidhuvud_mobil

Inredning, design, mat & välmående

Falun Borlänge Hem & Villamässan Falun Borlänge Hem & VillamässanNär solens strålar så smått började värma i slutet av mars kändes idén om en butik på hjul fantastiskt bra. Det var också en bra idé, men kanske vårt perspektiv inte riktigt där och då sträckte sig ända till just den här årstiden. Just nu är det i sanningens namn lite mörkt, lite blött och lite ruggigt att ha butiken öppen. Därför är vi enormt taggade inför kommande helg då vi blivit inbjudna att medverka på den stora Hem & Villamässan vid Lugnet i Falun. Och det mest underbara är att vi får köra ända in i lokalen med lastbil och allt. Varmt och gött och en massa skoj att kolla på blir det, Pirre & Mackan från Arga Snickaren och Ernst-programmen, Linda Schilén, trädgårdexpert i TV4, Anna Lindeman från Stockholm föreläser om "Homestyling - både för Dig som ska sälja och för Dig som bor kvar" samt  ytterligare ca 120 utställare. Dessutom finns Bubble Corner (som vi så klart trodde var något helt annat) där det finns möjlighet till barnpassning med lekar, ritning, dans och möjlighet att göra smoothies.

Har du inga planer i helgen (10-11 november) så passa på att besöka Hem & Villamässan i Falun som är öppen både lördag och söndag mellan 10-16. Läs mer om Hem & Villamässan.

Vi finns på plats 126 som ligger någonstans mitt i hela smeten! Hoppas vi ses!

Etiketter: rullande butik mässa

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln