sidhuvud_mobil

Julefrid - julespeed

Om du känner att du har obegränsat med tid så här i julförberedelserna ska du här få lite tips på hur man kan få tiden att gå fram till julafton...

När du ska handla julklappar - köp inte alla på en gång, även om de finns i butiken! Idag köpte jag först en och trodde i min enfald att jag var klar där... På väg ut genom dörrarna kom jag på att det var mer på listan såklart. Vände tillbaka och fixade klappen. Småpratade  lite glatt med kassörskan om hur vimsig jag är men nu är minsann allt klart! Den här gången hinner jag ut i bilen och starta när jag inser att det är mer att handla. Suckar och smyger in lite diskret, får hjälp i kassan och vi kommer in på ämnet ”julefrid”. Jag hasplar ur mig nåt om hur fantastiskt och rofyllt det är med jul. Var faaaaan fick jag det ifrån??? Har ju känt mig konstant två veckor efter i julplaneringen och bör vara klar med allt runt trettondagsafton! Skamsen inser jag att jag helt enkelt står och blåljuger för expediten samtidigt som Bäckersgenen fullständigt pumpar ut adrenalin i blodomloppet. Tänk om det syns??? Småspringer ut i bilen för nu j-lar är det bråttom! Den här gången hinner jag ända ut på riks70 innan nästa snilleblixt träffar mig...faaaaan!!! Men här går gränsen för vad jag pallar! Ett tips är att i detta läge hyra in nån som helt enkelt löser den pinsamma situationen åt en och inhandlar ”den absolut sista” julklappen, förslagsvis en dotter som jobbar på det aktuella företaget. Nästa år ska jag hyra in henne till all shopping. Blir förmodligen svindyrt men det är nog värt varenda krona!!! 

Etiketter: julefrid julespeed

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln