sidhuvud_mobil

Ja hallå ja

Det var ett tag sen vi bloggade nåt nu å kanske tror ni att vi gått i ide. Det har vi ju gjort över jul och nyår men nu är det full fart igen! 
Camilla klurar på en massa fiffiga saker på datorn  å jag...öhhhh, jag lattjar med min nya leksak, ett löpband. Eller lattjar är kanske inte rätta ordet. Steg ett är att hålla sig kvar på själva skapelsen. Å tro nu inte att jag inte har en susning om hur ett löpband fungerar för det har jag, i alla fall i teorin. Problemet är när det står i hemmiljö bredvid ett fönster och man får för sig att sköta blommorna samtidigt som man löptränar, lyssnar på podd och trycket hejvilt på både speed och climb. Det kan hända att man för ett litet ögonblick tappar fokus på själva fotarbetet då. Nu har ju detta självklart INTE hänt vill jag betona!!! Men jag har hört att sånt kan hända och har för säkerhets skull vidtagit vissa åtgärder. Placering av löpband är oerhört noga planerat. Om (läs: när) jag ramlar av bandet kommer jag lugnt och säkert hamna i soffan! Å det är ju där jag känner mig mest som hemma! Go helg på er alla!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln