sidhuvud_mobil

O"pass"ande - del 1

Bokade in mig hos polisen för att förnya mitt pass. Inte första gången man gör det så jag tänkte i mitt stilla sinne att det skulle gå snabbt och smidigt...men icke!

I princip allt som kunde krångla krånglade! Det började med fotot. Jag ställde mig ordentligt precis enligt anvisningarna och väntade. Damen i kassan sa vänligt men väldigt bestämt åt mig att stå på den gula markeringen på golvet. Lite villrådigt kollade jag ner och sa försiktigt att jag redan gjorde det. Hon försökte fota igen men frågade , ännu lite barskare, om jag verkligen stod på gula lappen. Jag svarade lite nervöst att jag stod där jag skulle. Tillslut fräste hon åt mig att jag skulle sträcka på mig. Skyndar såklart att göra det och i samma stund kommer nästa uppmaning: ”Å stäng munnen!” Fotoautomaten verkar plötsligt nöjd och damen också för en sekund. Bilden som kom upp liknade mer nåt som skulle passa i brottsregistret men jag vågade inte knysta ett ljud om att eventuellt ta om den.

Fortsättning följer...

Etiketter: pass

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln