sidhuvud_mobil

O"pass"ande - del 2

Så kommer då nästa steg, fingeravtryck. Det visade sig vara ännu krångligare än det förbannade fotot! Jag la försiktigt upp pekfingrarna på avläsaren och kvinnan uppmanar mig direkt att hålla dom på mitten, vilket jag redan gjorde. Inget hände såklart...

Damen: Lyft fingrarna! Lägg dom på mitten igen!
Jag: Öhhh...okej
Damen: Tryck inte så hårt!!! Å håll fingrarna längre upp!
Jag: Öhhh...okej

Efter femte försöket är hon på riktigt irriterad innanför disken och jag funderar på att avvika lite snabbt. Men med tanke på att jag väntat 5 veckor på den här tiden får jag helt enkelt härda ut.

Damen: Sätt pekfingrarna bakom örsnibbarna! Hon visar demonstrativt hur jag ska göra. Först tror jag att hon blivit tokig och undrar om jag är med i ”Dolda kameran” men vem fan törs ifrågasätta polisen? Inte jag i alla fall! Sätter alltså snällt fingrarna bakom öronen och väntar på vidare instruktioner. Hon förklarar då att jag förmodligen var för kall om händerna för att läsa av fingeravtrycken. Vi provar igen men inget händer. Får order om att sträcka fram händerna och damen trycket ut en stor klutt handkräm. Jag smörjer febrilt men inte heller detta hjälper. Vi läser tillslut av alla fingrar utan godkänt resultat. Damen muttrar surt att hon får lov att göra ett manuellt godkännande och jag andas ut för en sekund. Börjar också lite smått fundera på om inte jag skulle gjort mig bra i nån form av brottslig verksamhet...de skulle ju aldrig kunna ta mig på fingeravtrycken i alla fall!

Fortsättning följer...

Etiketter: pass

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln