sidhuvud_mobil

O"pass"ande - del 3

Steg tre i min passförnyelse var underskrift och där kände jag mig i alla fall lite trygg. Alltså, vad kan gå fel? Skriver min autograf och i samma stund jag lyfter pennan hör jag damen: Är du nöjd med den där?
Jag: Öhhhh...ja?
Damen: Du ska kunna skriva det där igen vet du!
Jag: Öhhh...ja? Kanske ska prova igen då?
Damen: Ja!

Klottrar lite skamsen ner mitt namn igen och tänker att jag snart sitter i bilen på väg hem och det ger lite tröst. Men icke!!! Damen börjar ifrågasätta om längden stämde?
Jag: Ja, det gör den väl? Jag är typ 167-168. 
Damen: Det står 167 här. Kanske bäst du kontrollerar det igen därborta vid mätstickan?
Jag: Det stämmer nog med 167, jag vill inte snöra av mig skorna nu.
Damen: Du kan ha skorna på så uppskattar vi längden sen.
Jag: ????
Vid det laget var jag inte helt sammarbetsvillig längre utan deklarerade högt och tydligt att 167 stämde alldeles förträffligt bra. Och plötsligt som genom ett trollslag är tanten nöjd! Hon vill visserligen ha 350 kr för den helt underbart trevliga stunden. Om jag ska vara helt ärlig hade jag lätt kunnat betala 1000 kr bara för att bli utsläppt...

Etiketter: pass

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln