sidhuvud_mobil

2020 alltså!

För någon med OCD light smakar det extra bra! Symmetriskt och vackert på något sätt! Vad har då detta år att erbjuda tänker man. Visionen är som alltid tydlig men själva summeringen återstår att göra om 365 dagar. Men vi tror på 2020! Vi har i och med höstens förhandlingar fått en rejäl nytändning med inflyttning i egna lokaler. Tusen tack alla ni som kom och hälsade på vid vår invigning den 14 december. Ni som var där fick en bild av att vår verksamhet numera består av två inriktningar. I den ena lokalen har vi dukat upp för showroom av vår webshop och i den andra pysslar vi med textiltryck, skyltar och inte minst bildekor. Vi kan reklamstripa bilar, vi kan stenskottsfoliera bilar, vi kan göra skyltar och vi kan trycka ditt företags arbetskläder. Har du behov eller känner du någon som har, tveka inte att skicka en förfrågan till camilla@cillaochcamilla.se så kikar vi på om det är något vi kan förverkliga!

Öppettider kommer efter trettonhelgen att finnas på vår FB-sida!
God fortsättning önskar
Cilla & Camilla

Etiketter: vinyltryck shoppen 2020

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln