sidhuvud_mobil

Rekryteringsturné

Med tanke på söndagkvällens konversation är det snudd på fantastiskt att vi nu sitter på tåget. Lika förvånansvärt som bolagsverkets granskningsnämnd som helt sonika godkände vår önskan om att starta aktiebolag för tre år sedan. Det var ju inte så att vi var mindre förvirrade på den tiden. Det vi gjorde var att starta företaget för att sedan klura ut vad vi skulle göra och under resans gång har vår verksamhet fullständigt ändrat riktning. Från webshop till rullande butik till wrapping av fordon! En helt naturlig utveckling om du frågar oss! Och idag ska vi till storstan för att rekrytera en ny medarbetare. Efter att studerat en mängd CV:n så hittade vi honom. En ung man i sina bästa år, kärlek är ett starkt ord men nog blev vi lite förälskade redan vid första mötet. Efter att Åke bestämde sig för att lämna oss och dra till Rumänien så har vi nog känt oss lite vilsna eftersom han ju alltid var en lugn och trygg punkt i vårt företag. Därför känns det extra kul för oss att idag få presentera Roland! Fortsättning följer!

Etiketter: roland print&cut vinilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln